Je bent er voor de klas

Voor het APPO (Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs) is de wervingscampagne ‘Je bent er voor de klas’ gestart. Doel is om jongeren enthousiast te maken voor het beroep leraar primair onderwijs. Als onderdeel van de campagne is de website www.voordeklasermee.nl gelanceerd.

Om jongeren te enthousiasmeren heeft No Fronts een aantal BN’ers in het diepe gegooid. Zo werden Mr. Polska, Stijn Fransen en Koen Weijland voor een basisschoolklas gezet, waar ze kinderen les gaven over verschillende onderwerpen. Willie Wartaal deed dit zelfs online gedurende de quarantaine. Middels deze ervaring willen ze jongeren die een opleiding moeten kiezen, laten inzien hoe leuk én waardevol het beroep van leraren in het primair onderwijs is. Tot slot heeft No Fronts voor Kerst een speciale editie gemaakt waarin Stijn Fransen de docente die vroeger haar dyslexie ontdekte in het zonnetje zette.

De perfecte match!

Bij ieder merk past een gepassioneerde influencer. Wij vertellen verhalen - geen reclame!

Contact formulier [1/5]

Communiceer en adverteer jou merk, producten en diensten online via de social kanalen van onze BN’ers. Vul onderstaande informatie zo specifiek mogelijk in om een campagne op maat te ontvangen die voldoet aan uw wensen en doelstellingen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Campagne toelichting [2/5]

Beschrijf hier wat het doel is van de campagne. Denk hierbij aan de doelgroep, de boodschap die overgebracht moet worden en welke uitstraling de campagne moet krijgen.

Timing [3/5]

Geef aan wanneer de campagne live moet gaan en wat de looptijd van de campagne ongeveer zal zijn. Als er nog geen definitieve datum en/of looptijd is een schatting voldoende.

Budget [4/5]

Geef aan wat het budget is voor de campagne. Uiteraard is het budget afhankelijk van vele variabelen. Door een schatting van het budget te maken is het voor ons mogelijk met een zo concreet mogelijk plan te komen.

Aanvulling [5/5]

Als er overige aanvullingen op de campagne zijn horen wij die graag. Heb je bijvoorbeeld op onze website al een BN’er gezien waar je graag mee samenwerkt, laat het ons dan weten!

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw aanvraag! Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

Groetjes,
Het No Fronts Team

Alle velden moeten ingevuld zijn voor dat je het formulier kan verzenden.

Campagne budget: 0,-
€ 0,- € 500.000+