Over ons

Wij zijn No Fronts, een full-service influencer marketingbureau opgericht door Dennis Weening en Next Day Media. Wij ontwikkelen en realiseren influencer marketingcampagnes van A tot Z: van strategie op maat tot succesvolle uitvoering. Op basis van jouw merkdoelen, bepalen wij de optimale strategie die bij jou past. Dit omvat het verbinden van jouw merk met gepassioneerde influencers om jou te helpen de doelgroepen te bereiken. We doen het allemaal: van creatief concept tot realisatie van campagnes tot het meten en rapporteren van de resultaten.

Creatie, productie, distributie, tracking en rapportage.

No Fronts heeft alle competenties in-house beschikbaar. Zo beschikken wij over een team van specialisten bestaande uit strategen, producenten, projectmanagers van influencers, ontwerpers, editors, ontwikkelaars, digitale marketinganalisten en experts op sociale media om uw merk te ondersteunen bij het definiƫren van doelen en doelstellingen om de uitvoering van de campagne te voltooien.

Distributie is vaak een probleem bij andere bureaus. Bij ons niet! Met onze No Fronts family bereiken wij 11,5 miljoen volgers op social media en hebben wij een web bereik van 10 miljoen unieke bezoekers per maand. Dit betekent dat wij tevens de mogelijkheid bieden om de merkboodschap te laden middels video, advertorials en rich media. Dit allemaal zonder middleman, zonder bullshit ofwel No Fronts!

De perfecte match!

Bij ieder merk past een gepassioneerde influencer. Wij vertellen verhalen - geen reclame!