Over ons

Wij zijn No Fronts, een full-service influencer marketingbureau opgericht door Dennis Weening en Next Day Media. Wij ontwikkelen en realiseren influencer marketingcampagnes van A tot Z: van strategie op maat tot succesvolle uitvoering. Op basis van jouw merkdoelen, bepalen wij de optimale strategie die bij jou past. Dit omvat het verbinden van jouw merk met gepassioneerde influencers om jou te helpen de doelgroepen te bereiken. We doen het allemaal: van creatief concept tot realisatie van campagnes tot het meten en rapporteren van de resultaten.

Creatie, productie, distributie, tracking en rapportage.

No Fronts heeft alle competenties in-house beschikbaar. Zo beschikken wij over een team van specialisten bestaande uit strategen, producenten, projectmanagers van influencers, ontwerpers, editors, ontwikkelaars, digitale marketinganalisten en experts op sociale media om uw merk te ondersteunen bij het definiëren van doelen en doelstellingen om de uitvoering van de campagne te voltooien.

Distributie is vaak een probleem bij andere bureaus. Bij ons niet! Met onze No Fronts family bereiken wij 11,5 miljoen volgers op social media en hebben wij een web bereik van 10 miljoen unieke bezoekers per maand. Dit betekent dat wij tevens de mogelijkheid bieden om de merkboodschap te laden middels video, advertorials en rich media. Dit allemaal zonder middleman, zonder bullshit ofwel No Fronts!

De perfecte match!

Bij ieder merk past een gepassioneerde influencer. Wij vertellen verhalen - geen reclame!

Contact formulier [1/5]

Communiceer en adverteer jou merk, producten en diensten online via de social kanalen van onze BN’ers. Vul onderstaande informatie zo specifiek mogelijk in om een campagne op maat te ontvangen die voldoet aan uw wensen en doelstellingen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Campagne toelichting [2/5]

Beschrijf hier wat het doel is van de campagne. Denk hierbij aan de doelgroep, de boodschap die overgebracht moet worden en welke uitstraling de campagne moet krijgen.

Timing [3/5]

Geef aan wanneer de campagne live moet gaan en wat de looptijd van de campagne ongeveer zal zijn. Als er nog geen definitieve datum en/of looptijd is een schatting voldoende.

Budget [4/5]

Geef aan wat het budget is voor de campagne. Uiteraard is het budget afhankelijk van vele variabelen. Door een schatting van het budget te maken is het voor ons mogelijk met een zo concreet mogelijk plan te komen.

Aanvulling [5/5]

Als er overige aanvullingen op de campagne zijn horen wij die graag. Heb je bijvoorbeeld op onze website al een BN’er gezien waar je graag mee samenwerkt, laat het ons dan weten!

Bedankt voor uw aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over jouw aanvraag! Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.

Groetjes,
Het No Fronts Team

Alle velden moeten ingevuld zijn voor dat je het formulier kan verzenden.

Campagne budget: 0,-
€ 0,- € 500.000+